W Parku miejskim powstaje budynek hotelowo-gastronimiczny, w którym wg zapewnień inwestora ma się znajdować pub irlandzki. Budynek wznoszony jest na nadjeziornej parceli a miejscu dawnego drewnianego budynku Przystani Leśników / sklepu żeglarskiego / siłowni AS.
Wizualizacja inwestycji:
Na zdjęciach stan budowy na dzień 13.04.2016.
Pub Irlandzki w Parku Miejskim
-
Re: Pub Irlandzki w Parku Miejskim
Życzę jak najlepiej, ale niestety wątpliwe szanse powodzenia.. Pierwsze tygodnie pewnie będzie duże zainteresowanie, ale co dalej? Jeżeli zrobią za wysokie ceny wiadomo, że nikt się tam nie pojawi, przy innej okazji niż niedzielny spacer i to tylko latem.. a jeżeli za niskie to może zrobić się "spelunka" czy "mordownia" jak kto woli Mam jednak ciche nadzieje, że właściciele mają konkretny plan przyciągania ludzi
Zdjęcia ze Szczecinka, zapraszam do polubienia i śledzenia strony!
http://www.facebook.pl/szczecinekdzis
http://www.facebook.pl/szczecinekdzis
- robot humano
Piłkarzyki, lotki i piwo po 3,5 czyli recepta na zamordowanie lokalu.
- robot humano
Żyje ten lokal i widać ma się dobrze. Za to sąsiednia Jolka wygląda jakby działała "z przyzwyczajenia". Ale to tylko powierzchowne obserwacje. Tuż obok powstaje solidne bloczydło na dawnych gruntach "Słomianki" (5 pięter w parku, "gdzie byli rodzice?"), może będą chodzić na obiady...
Porażka jakich mało. Kilka dni temu byłem z gościem z Irlandii. Guinessa nie ma. Zamiast tego marne paskudne piwo za 23 zł. Żegnam ozięble z domieszką goryczy.
Nie tak zaczynali...
Nie tak zaczynali...
Ktoś jakieś zdjęcie wklei? Dla porównania z tą wizualizacją...
Będę to zrobię.
Kiedyś chodziłem na pysznego, ostrego burgera a mała córeczka na naleśniki malinowe. Dziś już wycofali obie pozycje karty
Kiedyś chodziłem na pysznego, ostrego burgera a mała córeczka na naleśniki malinowe. Dziś już wycofali obie pozycje karty